lauantai 12. heinäkuuta 2014

Teemaviikot

Moikka taas!

Kuten jo aiemmin huhuilin, luvassa olisi teemaviikkoja. Teemaviikkoihin kuuluu ylläripaketit, omia reseptejä ja yhteisiä juttuja, joskus ehkä arvontoja.

Homma menee siis kutakuinkin näin; kootaan toisillemme pienet ylläripaketit ja lähetetään ne. Postataan teemaviikolla/sitä ennen ne tänne blogiin. Me yritetään pitää 2+2+1 -käytäntöä, mutta koulukiireitten puitteissa. 2+2+1= molemmilta kaksi omaa reseptiä ja yksi yhteinen. Muoto saattaa siis vaihdella! Yhteinen resepti on pääsääntöisesti sellainen, mitä kumpikaan ei ole aiemmin kokeillut. Molemmat kokeilee uutta, samaa reseptiä ja sitten se julkaistaan kuvineen tänne. Eli aika yksinkertaista? ;)

Ekat teemaviikot on vihdoin päätetty! Eli Pikkuserkut keittiössä -blogi teemailee viikoilla 30 (alkaen 21.7) ja 34 (alkaen 18.8).Viikolla 30 herkutellaan mansikkaresepteillä ja viikolla 34 tutustutaan helppoihin ja nopeisiin välipalaresepteihin. Eli kaikkea namia luvassa! Näillä näkymin molemmat viikot on 2+2+1 -kaavalla, mutta jos se muuttuu, niin me ilmoillaan!

-Raita

2 kommenttia:

  1. Makoisat aiheet ja selkeä konsepti !
    Tässä koneessani on tylsä kalenteri, ei näytä viikkoja. Pitää itse laskua, mutta sekin on hauskaa Ü !
    Mansikanmakuista jäätelökesää!

    VastaaPoista
  2. Oi kiitos namihiiri! Eilen herkuttelin mansikkajätskillä ja lakukastikkeella :P ! Viikko 30 alkaa 21.7 ja viikko 34 18.8. ;)

    VastaaPoista