sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Tästä tää lähtee!

Nyt alkaa bloggaus! ;) Sain kunnian aloittaa, mutta mistä aloittaisin?

Minä (Raita) ja rakas pikkuserkkuni Napsu löysimme toisemme nuorison slyn kolmannella kierroksella. Olin Napsun pari ja lähettelin hänelle perhoset vatsassa kokonaiset kolme kuukautta paketteja. Se oli jotain niin jännää, että! Viimeisessä paketissa helmikuussa paljastui, kuka olen. Siinä sitten kysäisin mummot ja papat ja naps, pikkuserkku löytyi! Taas kerran todistettiin, että maailma on PIENI! Välimatkaa meillä on 350km, mutta se ei paljoa haittaa! Päivittäin ollaan tekemisissä, vaihdetaan kuulumiset, ilot, surut, leivontasuunnitelmat, kaikki! Ja se, kuinka toisesta on tullut niin kovin tärkeä jo muutamassa kuukaudessa.

Nyt lomalla, itseasiassa viime viikolla me näimme toisemme pitkän odotuksen jälkeen. Me oltiin odotettu sitä niin kauan! Oli aivan ihanaa käydä, ja touhuta yhdessä keittiön puolella. Höpöteltiin, naurettiin ja oltiin yhdessä. Samalla tietenkin myös tutustuin Napsun mukavaan perheeseen. Napsu oli leiponut paljon kaikenlaista ja me myös täytettiin tuulihatut yhdessä. Muutama tunti vierähti aivan liian nopeasti! Tämä täytyy ottaa pian uusiksi! ♥

Se, mitä me ollaan tän blogin pään menoksi suunniteltu, paljastuu pian. Tai oikeestaan jo nyt. Me on mietitty, että pidetään aina silloin tällöin teemaviikkoja, joiden puitteissa lähetellään toisillemme pieniä paketteja ja leivotaan kaukaisesti yhdessä, omilla ja toistemme resepteillä. Ehkä joskus jopa ihan oikeestikin yhdessä.

Kauheeta kun nyt jo on ikävä! Onneksi puhelin ja viestittely pelastaa. ♥ Halit pikkuserkulle! Haluan myös kiittää nami-hiirtä, sillä on sun ansiota että me löydettiin toisemme! ♥

Tervetuloa lukemaan Pikkuserkut keittiössä -blogia! Palautteet ja kysymykset kommentteina!

<3: Raita

4 kommenttia:

 1. Ihanaa, kun löysimme toisemme sly:n kautta! <3 Ja kiitos tosiaankin nami-hiirellekkin! Ilman sinua Nami-hiiri emme olisi löytäneet toisiamme ehkä koskaan ja muutenkin olet ollut isona apuna bloggauksen maailmassa! =) Ja minäkin tulen tänne postauksia tekemään lähiaikoina ja jotain kivaa paljastuu varmasti vielä lisääkin lukijoille. Tai ainakaan meiltä Raidan kanssa ei varmasti lopu ideat. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Nami-hiiri on ollut meille molemmille suurena apuna! <3 Totta, molemmat tänne bloggaillaan. Ideat ei lopu koskaan kesken! ;)

   Poista
 2. Toivon koko sydämestäni onnea ja pitkää iloista ikää tämän blogin poluille!

  Yhteistyö ei ole aina maailman helpoin asia, mutta se kasvattaa, opastaa ja antaa ikimuistoisia tilanteita/hetkiä muistojen kiikkustuoliin......jatkakaa samaan malliin iloisesti!
  Voi, Raita hyvä, ei ollut hiirellä tässä osaa, ei arpaa. Enhän minä voinut aavistaa, mitä parien jako kierrokselle tuo tullessaan. Iloitsen puolestanne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 Uskon, että me saadaan yhteistyö pelaamaan :) Vai ei osaa, eikä arpaa. Joku etiäinen kuitenkin ;) Kiitos <3

   Poista