lauantai 19. heinäkuuta 2014

Onko nyt jo joulu?!

Hiphei!

Nyt se alkaa, nimittäin mansikkateemaviikko! Aloitetaan tää jo tänään ylläripakettien paljastamisien merkeissä ja jatketaan heti maanantaina herkkuresepteillä :) .

!!Eli taas yksi "käytännön" juttu! Teemaviikkojen yhteydessä lähetetään toisillemme aina pikkupaketit ja ne postataan joko sillä viikolla tai sitä ennen. Ne julkaistaan samaan postaukseen, mutta molemmat kirjoittaa omat tekstinsä ihan ite, eli kaksi kirjoittajaa, kaksi pakettia, mutta yksi postaus :D


Sain postissa tositosi monta pakettia ( monista eri paikoista) ja kaksi niistä oli rakkaalta pikkuserkulta reilun 300km päästä! Toinen oli tän teemaviikon paketti ja toinen oli jo aiemmin lähetetty (palattiin mökiltä kotiin, joten jouduin odottamaan sitä!) kesäreissutuliainen, hihii! Sain teemaviikkopaketissa vaikka ja mitä! Onnistuit yllättämään mut taas kerran! Sain aivan ihanan mansikkamuistivihkosen (joka pääsi heti käyttöön!), vanilijasokeria, vanilijaisen kakkumoussepussin, ihania servettejä ja mansikkakortin (teeman mukaisesti! :D )! Aivan ihana paketti ♥ Kiitos ihana! Halit! ♥

-Raita


Tervehdys minunkin puolestani! Olen siis Napsu. Rakas pikkuserkkuni jo hyvin selittikin tuossa aiemmin, miten teemaviikot siis toimii ja mitä ne oikeastaan on. Yllä on kuvat saamastani mansikkateemaviikon paketissta jossa oli aivan ihania juttuja. Paketti oli siis Raidalta. Kiitos! Se oli ihan huippu ja miten sä aina osaat laittaa pakettiin mukaan mun lempikarkkeja. Noi lakut oli ihan parhaita! Ne on siis jo syöty... En voinu vastustaa kiusausta... =D Mutta joo paketissa oli siis:

- Maraboun mansikkasuklaata
- 2 Angry birds lakua
- mansikkaservettejä
-2 vaniljatankoa
- ihana kortti

Kiitos vielä ihana pikkuserkkuni! Ja oikein mukavaa viikonloppua ja tulevaa viikkoa kaikille! Jos teillä lukijoilla on jotain toiveita teemaviikkojen suhteen, niin ne otetaan ilolla vastaan. Toiveita ja ideoita voi laittaa, vaikka kommentteihin. =)

- Napsu

2 kommenttia: