sunnuntai 24. elokuuta 2014

Tavallinen kesäpäivä 2014


Tänään ulkona satoi vettä ja keli oli muutenkin kylmä. Aurinko ei paistanut ja takki oli ulkoilessa tarpeen. Niinpä ajattelin muistella hieman kulunutta kesää ja niitä lämpimiä päiviä heinäkuulta. Tuo yllä oleva kuva kertoo minun (Napsun) päivästäni, kun olin heinätalkoissa siskoni luona. Olen allerginen heinälle ja silläpä en juurikaan ollut heinäpaaleja heittelemässä kärryyn, vaan sain ajaa traktorilla. Tuona päivänä oli lämpöä mittarissa 30 astetta. Kelpaisi tuollaiset helteet tällä hetkellä tämän viileän syksyn tilalle. 
Pikkuserkkuni Raita vietti kesäpäiväänsä leipoen mango-juustokakun, josta olisi minullekkin pala kelvannut, jos olisin sen ruudun läpi vain saanut. :D Niin herkulliselle se näytti. Pikkuserkkuni vietti päiväänsä myös järven rannalla kesämökillä. =)   Voi kunpa nuo helteet tulisi takaisin... :D

2 kommenttia:

 1. Hyvää kesää on helppo muistella, se virkistää, se hymyilyttää ja antaa kummasti voimia hipivään väririkkaaseen syksyyn.
  Uusi kesä on taas tulossa....pienellä mielen maltilla Ü!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä mieli virkistyy kummasti, kun katselee menneen kesän kuvia. Varsinkin nyt, kun eilenkin vettä satoi koko päivän ja lenkillä käydessä joutui turvautumaan sadeviittaan. (Juostessa se tosin hieman haittasi menoa) Mutta toisaalta kaikkea syksyn mukanaan tuomaakin odottaa. Ruska, viljan puiminen, kuivurin ääni, puolukat, sateiset päivät ja hämärtyvät syysillat ei nekään ole kovin huonolta kuulostavia. Ja syksyn mukana saa myös kaivaa esiin kynttilät ja neuleet. =)

   Poista